Professzionális együttműködés

Kedves Partnerünk! 

Ezúton hívunk, egy professzionális együttműködés lehetőségére. Az elmúlt évtizedben számos minőségi vállalkozással dolgoztunk együtt, hogy minél eredményesebbek és hatékonyabbak lehessenek az online piacon. Ezalatt az idő alatt, nagyon sok olyan céget tudtunk sikeressé tenni, akiket ma is jó szívvel, bizalommal tudunk tovább ajánlani. 

Azt is tudjuk, hogy érdemes többlábon állni, hiszen gyakran érdeklődtek a cégvezetők, hogy „mivel érdemes még foglalkozni”, vagy éppen „hogyan és mivel tudnám bővíteni a vállalkozásom” portfólióját? Ezekre a kérdésekre mi tudjuk a választ! Minőségi vállalkozásokat hívunk együttműködésre. Ez, a kapcsolt tevékenység újgenerációs lehetősége. Hogyan működik?

Egyszerűen.

Kapcsolt tevékenyégként a vállalkozásod tevékenységének megfelelő termékeket, szolgáltatást ajánlunk. Több lehetőség is van a kapcsolt tevékenység bevezetésére pl:

  • megjelenik a másik termék, szolgáltatás a webshopodban,
  • affiliate marketing, vagyis a Partner marketing elve alapján, egy egyszerű kóddal, promóciós kódnak a használatával. Ezzel a kóddal nyomon követhető a vásárlás mértéke. Leegyszerűsítve, alacsony költségvetéssel, komoly jutalékos bevétel.

Miért jó ez a vállalkozásodnak?

Bővül a termékkínálat, és ezáltal a forgalmad, vagyis a bevételed nő, valamint az online marketinged is hatékonyabb lesz. Amennyiben további kérdés merülne fel, bizalommal forduljon hozzánk!