Deluxe Apartman Sóstófürdő

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

A legnépszerűbbek között is az élen a nyíregyházi Deluxe Apartman

 

Zalakaros, Hajdúszoboszló, Eger többek között ezek voltak a 2018-as esztendő legvonzóbb szálláshelyei hazánkban, ehhez az élbolyhoz csatlakozott immár sokadik alkalommal a Sóstói Deluxe apartman. A Szallas.hu oldal honosította meg Magyarországon a turisztikai vendéglátóhelyek versenyét. A vendégértékelések alapján a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel****+superior nyerte el az Év Szállása 2018 díját, a legvonzóbb turisztikai település Hajdúszoboszló lett, míg az Év Turisztikai Attrakciója a Sóstófürdői Aquarius Élmény- és Parkfürdő lett.

Három a Nyíregyházi igazság!

Óriási elismerésben részesült a szintén nyíregyházi Pangea Hotel, amely alig néhány hónapja nyitotta meg kapuit az utazóközönség előtt. A szakmai zsűri az Év Szállása Különdíjjal jutalmazta a látványos vendégértékelést elérő (9.8-as) igazán páratlan hotelt. A nagyok mellett a Népszerűségi díjazottak között a Panzió, apartman, vendégház kategóriában a első helyezést a Deluxe Apartman nyerte el. Ezt a díjat a szavazatok száma alapján ítélik oda. A nyíregyházi vállalkozás hajdúszoboszlói és fővárosi apartmanokat győzött le a szavazáson.

A három nyíregyházi díjazott közös sajtótájékoztatóján dr. Kovács Ferenc polgármester elmondta: Nyíregyháza egyre több turistának válik uticéljává, a város turizmussal kapcsolatos kimagasló teljesítménye a sok éves együttműködés eredménye!

 

Nyaralás bonyodalmak nélkül

 

Hol érzi jól magát a vendég?

 

Csendes környezet, mesés kert és egy napfényben fürdőző impozáns épület, tulajdonképpen már ennyi is elég volna egy csodás nyaraláshoz a többi már ráadás. A hatalmas fenyőfák, a kerti tó, a pihenéshez kialakított terasz és a jóízű közös étkezésekhez berendezett kerti filagória a kemencével nem csak a Ínyenceket csábítja a gasztronómia élvezetének gyakorlásra. A családi nyaralások egyik legnagyobb elvárása, hogy a szülők, nagyszülők, baráti társaságok és a legkisebbek is egyformán a pihenésre, kikapcsolódásra hangolódjanak.  Számos emlék, jókedvű anekdóta születik egy-egy nyaralás alkalmával. Tudja ezt jól Csüri Péter és párja Osolya, akik 2013-ban döntöttek úgy, hogy Sóstói ingatlanukat átalakítják vendégfogadásra és apartmanházként üzemeltetik.

 

 Kezdetek

 

A döntés előtti tapasztalatszerzés az információk összegzése és az alapos felkészülés hamar meghozta a gyümölcsét. A vállalkozás 2013-ban indult és 2014-ben már egy rangos díj nyertese lett a Sóstói, Deluxe Apartman. A szavazatok alapján Az Év Szállása versenyen a népszerűségi kategóriában a II. helyet nyerte el. A tulajdonosok talán hátra is dőlhettek volna, de a lelkesedés a vendégek iránt érzett felelősség még inkább a tökéletesítés irányába hajtotta őket. Ez annyira jól sikerült, hogy 2017-ben az országban egyedülállóként újra kiérdemelték ezt a neves elismerést! Több ezren szavaztak a szálláshelyre.

 

 

 

A vendégvárás csodái

 

Apróságnak tűnő figyelmességgel készülnek a vendégek fogadására. Az ötleteket a saját utazásaikból  hozzák magukkal. „Ami nekünk jól esik, például egy kis csokoládé az ágy mellett, vagy egy formára összehajtogatott törölköző, akkor azt megjegyezzük és haza hozzuk, hogy a vendégeinket is meglepjük” – mondja Péter, aki néhány éve saját elhatározásból csöppent bele a vendéglátásba. Úgy tűnik, hogy ez egy jó módszer, mert a több, mint száz visszajelzés alapján magasan jó a vendégek értékelése! 

 

Minszkből és Amerikából is érkeznek 

 

Jellemzően Szlovák, Lengyel és most már a hazai vendégek is szép számban foglalnak szállást a Sóstói Deluxeba. A rendezett kert és az enteriőr főként a családos nyaralókat vonza. A nyolcvan négyzetméteres, három hálószobával és a modern konyhával, nagy étkezővel felszerelt apartman nagyszerű alapot biztosít a vakációzáshoz. A kertkapcsolat a mesés részletekkel biztonságot ad a szülőknek és felfedezni valókat a gyerekeknek. „Óriási elismerésnek vesszük, hogy most már nagyon gyakori a visszajáró külföldi család, olyanokra gondolok, akik már negyedik éve csak a Deluxeot választják”- folytatja Péter. Még emlékszem az első vendégünkre, egy osztrák üzletember volt, nagyon izgultunk, hogy minden rendben legyen, azóta Franciaországtól-Oroszországon át Mexikóig mindenféle nemzetiségű vendégeink voltak. A visszatérő vendégek között van a haza zenei élet egyik népszerű előadója Majka, vagyis Majoros Péter, aki idén családjával is eltöltött néhány szép napot a Deluxeban, ill. Nyíregyházán.

 

Sose gondoltam volna ,hogy miután bejártam a világot Nyíregyházán találom meg a legjobb állatkertet ahol valaha jártam….

Közzétette: Majka – 2018. május 21., hétfő

 

 

 

 

A háttér

 

Vendégként szinte bele sem gondolunk, hogy mennyi teendő akad egy szállás üzemeltetésével. A jól működő vállalkozáshoz a marketing világában épp olyan jól kell tudni mozogni, mint a vendégek igényeinek a felmérésében. Fontos a visszajelzés, ezért az érkező és távozó nyaralókkal is minden esetben beszélgetnek, egyeztetnek. Az egyedi igényeket is szívesen teljesítik, előfordult, hogy születésnapi tortarendeléshez kértek segítséget a szlovák vendégek.

 

Komplexitás

 

Nyíregyháza kiváló adottsága, fekvése és az idegen forgalom iránti elkötelezettsége támogatja a szállásadó vállalkozásokat. Ugyanez fordítva is igaz, hiszen a vendégvárók egyéni hirdetései, megjelenései is népszerűsítik a várost. Az ide érkezők úticélja elsősorban az óriási népszerűséggel bíró és folyamatosan fejlődő Állatpark, illetve a minden igénynek megfelelő Aquarius Fürdő. Az idei évtől kedvelt tevékenység a kerékpározás, főként a Tokaj-Nyíregyháza közötti új kerékpárúton, erre nagyszerű volna a nagyobb városokban már jól működő kerékpárkölcsönzés lehetősége. A minőségi programok és éttermek, illetve újabb beruházások  is, mind hozzájárulnak az idegenforgalom növekedéséhez.

 

Kapcsolatteremtés

 

A közös és egységes szemlélet a városvezetése és turizmussal foglalkozó vállalkozások között a jövőben is jelentős és minőségi változást hozhat. A nagyobb turisztikai látványosságok és programok pl. télen a Disznótoros a Sóstói Múzeumfaluban vagy a Móricz Zsigmond Színház összművészeti fesztiválja a Vidor, mind támogatják az egyébként májustól – szeptemberig tartó idegenforgalmi szezon meghosszabítását. „Ezeket és a környező települések programjait is előszeretettel ajánljuk a vendégeinknek és látogatóinak a virtuális térben is” – hangsúlyozta Péter.  Az online csatornák is hozzájárulnak a szálláshely népszerűségéhez. A Deluxe Apartman facebook oldalának több, mint 11 ezer követője van. 

 

A vendégek igényeinek figyelembevétele, a pihentető kikapcsolódás megteremtése és az élménynyújtás a jó vendéglátás három alappillére. 

 

 

 

 

 

Virtuális túra és a Deluxe Apartman web oldala. http://deluxeapartman.com

 

Facebook oldalunk https://www.facebook.com/deluxeapartman/

 

Drónfelvételek és fotók a Nyírdrón jóvoltából. 

 

Forrás: Kocsik Enikő

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=”on” _builder_version=”3.18.7″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.18.7″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_blurb title=”Az Év szállása népszerűségi díj: Deluxe Apartman” _builder_version=”3.18.7″ body_font=”||||||||”]

A fődíj és a szakmai díj mellett, népszerűségi díj is érkezett Nyíregyházára. Az Év Szállása Népszerűségi díjat panzió, apartman, vendégház kategóriában a Deluxe Apartman kapta, akik 2603 voksot gyűjtöttek be. Nyereményük a díj mellett a Szallas.hu online és rádiós megjelenési csomagja lett. A tulajdonos, Csűri Péter István megerősítette, hogy összefogással dolgoznak a vendégek kényelméért a sóstói turisztikai szolgáltatók.
– 2013-ban indult a Deluxe Apartman és már 2014-ben az Év Szállása versenyen a népszerűségi kategóriában a II. helyet nyertük el. Ezt követően 2017-ben az országban egyedülállóként újra kiérdemeltük ezt a neves elismerést. Az idei így már a harmadik díjunk. Jellemzően szlovák, lengyel és most már a hazai vendégek is szép számban foglalnak szállást nálunk. A Deluxe Apartman főként a családos nyaralókat vonzza, ezért a jövőbeni terveink között szerepel egy udvari játszóház kialakítása.

Forrás: https://www.nyiregyhaza.hu/dijeso-nyiregyhazara–nyert-az-elmeny-es-parkfurdo-a-pangea-hotel-es-a-deluxe-apartman-2018-12-08

 

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=”on” use_custom_gutter=”on” gutter_width=”1″ _builder_version=”3.3.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://poluscommunications.hu/wp-content/uploads/2018/12/5_deluxe_apartman_nyiregyhaza.jpg” force_fullwidth=”on” _builder_version=”3.3.1″ custom_padding=”0px|||”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row make_fullwidth=”on” use_custom_gutter=”on” gutter_width=”1″ _builder_version=”3.3.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.3.1″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”http://poluscommunications.hu/wp-content/uploads/2018/12/kinti-3_deluxe_apartman_nyiregyhaza.jpg” force_fullwidth=”on” _builder_version=”3.3.1″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]