Céges ajándék – Szappan és egyéb bőrápolótermékek egyedi bérgyártása céges logóval

Bőrápolás és fertőtlenítés, a két legfontosabb feladat, amire fokozottan figyelünk az elmúlt időszakban. Ajándékozzon munkatársainak vagy partnereinek céges logóval ellátott szappanokat, bőrápolási termékeket! Bérgyártással elkészítjük egyedi színnel, illat variációval, összetétellel a megrendelt szappanokat, bőrápolási vagy fertőtlenítő termékeket és ellátjuk azokat az Ön céges logójával. Termékeink hatékonyak és kiváló minőségűek! A Vitalis Manufaktúra válogatott, minősített alapanyagokból, hagyományos eljárással készíti bőrápolótermékeit. A sokéves szakmai tapasztalat és képzettség, a modernizált technológiával ötvözve eredményezi a kiváló natúr szappanok, és bőrápolási termékek sokrétű felhasználását!

Ajándékozzon ügyfeleinek és munkatársainak egyedi bőrápolási termékeket céges logóval. 

Termékeink között különböző felhasználásra és minden bőrtípusra is kínálunk szappanokat. A kézműves szappanok előállítása során nem használunk mesterséges színezékeket és vegyszereket. Kézműves darabjaink adalékanyagát a természet ihleti: gyógynövénykivonatokat, őrleményeket, és növényi illóolajokat használunk. A formákba öntött szappanokat, speciális körülmények között, hosszan érleljük a bőrbarát pH-érték elérése érdekében!

A Vitalis Manufaktúrában 2013 óta nap, mint nap azon dolgozunk, hogy a legjobb minőségű, bőrápolási termékeket állítsuk elő a megrendelőink igénye szerint, mostantól céges logóval is!

Ön megrendeli, mi szakszerűen elkészítjük, és egyedi logójával legyártjuk a szappanokat, fertőtlenítőket, vagy egyéb bőrápolási termékeiket! 

Ajánlott termékek: 

  • Teafa kézmosó és fertőtlenítő szappan: A vírusok és baktériumok ellen. Laboratóriumi vizsgálatok igazolják, hogy a kezünk egyetlen négyzetcentiméterén tíz millió baktérium lehet, amelyeket pedig tökéletesen eltávolíthatunk rendszeres, szappannal történő kézmosással.
  • Olíva kézműves szappan: A Vitalis Olíva szappan igazán egyedülálló és különleges szappan, hiszen kizárólag olíva olajat és kecsketejet tartalmaz.
  • Gyógynövényes szappan: Kamilla olaj, kamilla virágzat, körömvirág olaj, körömvirág szirom, rozmaring, kecsketej az összetevője. A gyógynövény kecsketejes szappan a szennyeződések alapos eltávolítása után hidratálja a bőrt, hozzájuttatja az egészséghez és frissességhez nélkülözhetetlen, értékes ásványi anyagokhoz, vitaminokhoz.
  • Kézfertőtlenítés, kéztisztítás: Minden, ami biztonságos, tiszta, ápolt kezet biztosít!

Rendelje meg a növényi alapanyagokból, hagyományos eljárással készült termékeinket!

Elérthetőségünk: +36205919590‬

A bérgyártáshoz, kérjük küldje el logóját, emailben:info@poluscommunications.hu -ra!

Az egyedi, céges logóval ellátott gyártást minimum 50 db termék rendelésétől vállaljuk!